Suave v3

Weekendkurs rideskole

Epona ryttersenter har jevnlig weekendkurs på alle nivåer.

Weekendkurs

Et weekendkurs er en effektiv måte å komme i gang med ridning- eller raskt komme videre på. Du vil få intensiv trening med flere og lengre økter. Weekendkurs er en sosial og gøy måte å utvikle seg på!

Weekendkurs med Eponas egne instruktører:

Epona holder flere weekendkurs i året, vi har egne voksen kurs, kurs for ungdom og grønt kort kurs. Alle nivåer fra nybegynner til erfarne ryttere er velkomne! Undervisningen tilpasses de som melder seg på. Det er også mulig å ha med egen hest på disse kursene. Weekendkurset inneholder 3 ridetimer, 1 teoritime og felles lunsj. På voksen weekendkurset har vi også en felles middag på kvelden. Ridetimene er på 1 time hver, og inkluderer oppsaling og ridning.

 

Grønt Kort Weekendkurs

Norges Rytterforbund ønsker at alle skal ha de nødvendige basiskunnskapene før de konkurrerer og det arrangeres derfor Grønt Kort(GK) kurs i hele Norge. En rytter må ha GK for å kunne løse rytterlisens og starte på utvidet klubbstevner og oppover. Man trenger ikke Grønt Kort for å delta kun på klubbstevner, men det anbefales likevel at man tar GK.

Kurset har en varighet på ca 10-12 timer som inkluderer både teori og praktisk utførelse. Kurset vil gå over 2 dager. Nedre aldersgrense for å delta på Grønt Kort kurs er 8 år. Er rytter under 16 år må foresatte være med. Som deltaker skal du gjennom følgende temaer i løpet av kurset:

  • Reglementskurs
  • Kurs i sikkerhet og hestekunnskap
  • Praksis i stallen
  • Ridedel hvor du testes i ridning og håndtering av hest

 

Ved interesse kontakt Aimèe på aimee@epona.no

 

 

Pris for et weekendkurs:

kr. 1.500 pr. person. (om ikke annet er oppgitt)

200,- per døgn for oppstalling som kursdeltager.

Kurset må ha et visst antall deltakere for å gjennomføres.

Maks antall kursdeltagere er 12 personer.

Det kan tilbys overnatting ved Thon Hotell Sørlandet til en gunstig pris. Hotellet ligger i gangavstand til Epona.

 

Planlagte kurshelger vinter/vår 2017:

4.-5. mars  Weekendkurs for voksne

18.-19. mars  Grønt kort weekendkurs

Informasjon blir publisert når kursene nærmer seg. For påmelding eller spørsmål kan rideskolesjefen kontaktes på aimee@epona.no